Aluminiumfönster från Naturfönster i Småland

Med aluminiumfönster får du fönster som man slipper måla. Fönstertillverkaren Naturfönster i Lenhovda gör vackra fönster med aluminiumutsida, riktiga aluminiumfönster som är hållbara. Lite om deras produkter här.

aluminiumfönster från Naturfönster

Naturfönster bygger aluminiumfönster av högsta kvalitet. Våra beslag är av den kraftigaste typen som ger oss möjlighet att bygga både stora fönster med 3 glas samt att den kraftiga konstruktionen ger ett fönster som kommer hålla för att öppnas och stängas många tusen gånger.

VI bygger aluminiumfönster på samma sätt som våra träfönster i kulturstil, de ska hålla i generationer. Du kan få dina aluminiumfönster i alla storlekar, i alla färger och med Naturs snygga löstagbara spröjs för enkel putsinng.

Husets ålder, när det är byggt tillsammans med ditt tycke och smak, ihop med din budget avgör vilken typ av fönster som du ska välja. Det är alltid lönsamt energimässigt att montera Naturs aluminiumfönster och dörrar, alla våra fönster är så kallade energifönster med den nya generationens lågemissionsglas med superenergiglas. Glaset har dels en liten metallyta som fungerar som ett filter som släpper igenom solens ljus och strålar in i ditt hus, men rumsvärmen som är kortstrålig släpps inte ut igen igenom glaset. Detta ihop med att glasen är fyllda med argongas som är ultraisolerande gör att dina uppvärmningskostnader sänks med upp emot 35 % med nya aluminiumfönster från Naturfönster.

Hållbara aluminiumfönster

Naturfönsters fokus är hållbarhet. Och då menar vi både produkt och miljö. Vi jobbar hårt med hållbarhet, från att ställa krav på virke som ska användas i våra produkter, till att vi ska tillverka och distribuera så hållbart som möjligt till att våra produkter ska ha smart design och vara tillverkade på ett sånt sätt och med sådan kvalitet att de funktionsmässigt håller länge och att det jobbet vi gör på fabriksgolvet ska utföras av produktionspersonal med hög hantverksskicklighet. Vår mål är att våra produkter ska hålla i generationer.

Som Smålänningar kan vi inte bortse från priset på produkten. Naturfönster vill kunna erbjuda hållbara fönster till bra pris och vi vet att våra priser tål att jämföras. VI försöker att göra allt själva, vilket håller nere priset. Vi har inga återförsäljare, vi håller inget lager, vi har egna transporter med egna bilar. En annan viktig sak är att vi knappt gör någon reklam för våra produkter. Reklam kostar och priset för det måste ju läggas på slutprodukten. VI säljer nästan bara på rekomendationer från tidigare kunder och från våra duktiga partners som installerar våra fönster.

Naturfönster finns mitt i Småland, i det Småländska glasriket. Här är fönstertraditionen stark och vi vet hur man ska tillverka fönster och dörrar av riktigt hög kvalitet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *